ОВЕНфизическо натоварване.

Отиди до фитнеса или излез да потичаш в парка. Насочи се към физическо натоварване, докато усетиш как умът ти се успокоява и се съсредоточава върху тялото и границите му.

ТЕЛЕЦизцеление на сетивата.

Чувството за безопасност и удобство е толкова дълбоко вкоренено в теб, че едва ли осъзнаваш до каква степен поведението ти се влияе от тази нужда. Когато се чувстваш напрегната, може да възвърнеш известното си спокойствие като си създадеш убежище на сетивата. Осъзнай всеки звук, мирис, вкус, допир…Използвай ароматерапия, релаксиращи звуци, съживителни храни и слабо осветление.

БЛИЗНАЦИусамотение.

Жаждата ти за вълнуващи преживявания понякога може да доведе до социално и информационно претоварване. Умът ти се нуждае от изключване от време на време (не за дълго, не се притеснявай. Твоят рестарт е доста кратък). Остани сама. Отиди някъде, където може да дишаш дълбоко, където има пространство и е тихо. И тогава…седни, наблюдавай, вдишай, издишай…По-малкото е повече.

РАКводна медитация.

Твоята силна интуиция улавя лошите вибрации на другите и точно това те изцежда и те прави уязвима. Начинът, по който раците могат да успокоят натоварената си психика е проста – само трябва да стигнеш до вода: море, река, басейн, СПА център. Плувай, разходи се наоколо, наблюдавай…от теб зависи! Представи си, че си русалка, която се връща към естественото си местоположение, изчиствайки се от цялата негативна енергия и напрежение, които си попила. Нека водата свърши работата си!

ЛЪВзабавление.

Твоята гордост и енергичност може да доведе до разочарования и пристъпи на летаргия. “Какъв е смисъла?” си мърмориш в лошите дни. Това не е начина да рестартираш своите емоции. Отговорът е забавление! Облечи се, излез, пей, танцувай, смей се и флиртувай! Една страхотна вече се равнява на седмица терапия!

ДЕВАежедневна медитация.

Външно мила и красива, никой не може да предположи какъв жесток съдник приютяваш в себе си. Затова повече от всеки друг знак трябва да се съсредоточиш върху тишината и върху това как да намалиш гласа на този остър вътрешен критик. Кратка, но ежедневна медитация или йога ще ти помогне да изградиш необходимата концентрация, за да се освободиш от схватката на съвършенството и да преодолееш самокритичността.

ВЕЗНИтърсене на красотата.

За да запазиш мира, любовта и добрите взаимоотношения с околните, в крайна сметка пренебрегваш себе си. Хармонията и балансът са важни за теб и винаги може да ги намериш отразени в красиви неща. Наблюдаването на изящни предмети, пейзажи, произведения на изкуството…ще ти донесе хармонията, от която имаш нужда. Така че посети местни музеи, изложби, галерии или спиращи дъха места. Заобиколи се с красота, защото заслужаваш един красив свят!

СКОРПИОНмасаж.

Твоят интензивен ум може да се захване с мисли, които се повтарят непрекъснато до момента, в който имаш нужда от рестарт. Физическият контакт ти помага да разсееш тези мисли и да започнеш нов (по-положителен) плейлист. Сексът работи. Масажът също. По принцип работи всеки вид физически контакт или дейност, с която се разсейваш и следователно освобождаваш от собствените си интензивни мисли.

СТРЕЛЕЦприключения.

Всички стрелци имат дълбоко желание да са непрекъснато в движение и да бъдат свободни. Проучвайки нови места, срещайки се с нови хора и опитвайки различни неща, всичко това те зарежда и, странно, но те отпуска. Затова си родена, така че нещо, ако не е ок, просто сложи палтото и обувките си и поеми нанякъде. Не го планирай, направи го. И се върни вкъщи с нова надежда за всичко.

КОЗИРОГпреходи.

Ти си катерач по природа. Решителна и изискваща, ти трябва да изживяваш постоянен прогрес, за да се чувстваш комфортно. Животът не винаги ти предлага това, но можеш да възпроизведеш чувството, като се изкачиш на някоя планина. Физическото усещане при срещата с върха ще успокои нервите ти и новата гледна точка ще помогне на ума ти да се съсредоточи върху следващата неизбежна цел.

ВОДОЛЕЙизолиране.

Толкова любознателен, питащ, новаторски дух трябва да се оттегли от света понякога, за да не бъде затрупан от информация и възможности. Без технологии, екрани, книги, контакт…Само твоя собствен вътрешен свят.

РИБИрефлексология.

Рибите имат “нещо” на краката си. Те обръщат голямо внимание на тях и може би в резултат на това, те откликват чудесно на всякакъв вид лечение. Така че рефлексологията и дори масажът на краката гарантират цялостното ти благополучие и усещане за спокойствие. Можеш да се насладиш на усещането.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук