СКОРПИОН – ВИНАГИ ДИРЕКТНИ  

Скорпионът не прикрива емоциите си. При него няма нужда да умееш да четеш между редовете. Той ще ти каже директно това, което чувства и мисли. Често съобщенията му са пълни с всевъзможни емотиконки, описващи всяка негова емоция. При скорпиона няма да ти се наложи да търсиш скрити послания. Той директно ще ти ги покаже.

ОВЕН – УСМИВКИ И СМЕЕЩИ СЕ ЛИЧИЦА

Овенът завършва почти всяко изречение с усмивка или смеещо се човече. „Хахаха“ е най-използваната фраза от него. Не обича да губи ценно време в писане, затова често използва съкращения и емотикони. Понякога толкова прекалява с тях, че те кара да се запиташ дали това, което си казала наистина е толкова забавно.

РИБИ – НЕИЗЧЕРПАЕМИ РОМАНИ

Рибите обичат да пишат съобщения, затова не се изненадвай, ако получиш известие от тях в 3 сутринта. Залитат и по пиянските sms-и като „Обичам те“, но винаги може да разчиташ на искреността им. Ако ти кажат, че си най-красивия и невероятен човек, когото познават, бъди сигурна, че го мислят.

ТЕЛЕЦ – БЕЗКРАЙНИТЕ ВЪПРОСИ

Телецът живее във вечен страх да не бъде досаден на околните. Ето защо често задава въпроси, за да поддържа разговора. „Как мина денят ти?“, обикновено е последван и от въпрос „Как си?“. Може да те попита дори „Харесваш ли джаз?“ или „За какво си мислиш преди да заспиш?“ Понякога в опита си да не те отегчава, телецът може да направи точно това, като те накара да се почувстваш сякаш си на разпит.

ВЕЗНИ – ПРАГМАТИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ

Везните винаги са много заети и затова се предполага, че трябва да ги харесваш. Те никога нямат време, а и желание за дълги чатове. Не приемай лично факта, че може да не ти отговорят на милото съобщение за лека нощ. Те предпочитат да се видите на живо, отколкото да стоят с часове на телефона.

ВОДОЛЕЙ – КРАТКИ И ЯСНИ

Водолеят е много по-лесен за разгадаване на живо. Той предпочита да изпраща кратки и ясни съобщения без излишни обяснения, надявайки се, че ще го разбереш правилно. След една нощ прекарана заедно, обаче, той може рязко да промени своите съобщения и да залитне към романтичните фрази.

КОЗИРОГ – ИЗПРАЩА ПРОТИВОРЕЧИВИ СИГНАЛИ

В един момент козирогът може да води разговора усърдно, а в следващия да изчезне безследно и да получиш отговор от него след 3 дни. И разиграването започва. Дали принципно му отнема толкова време да пише на някого или само твоите съобщения го докарват до паника, кой знае… Понякога дори решението дали да напише „хах“ или „хахаххаа“ му отнема време.

РАК – РОДЕНИ ПИСАТЕЛИ

Раците са толкова внимателни в това, което пишат, че винаги го обмислят по няколко пъти. В крайна сметка почти винаги то звучи двусмислено и те изпълва със съмнения за това какво точно е имал предвид. Може да им отнеме векове да ти напишат цял роман с обяснение в любов, но когато ти го направиш, най-честият отговор, който можеш да получиш е „Супер!“

СТРЕЛЕЦ – ЗАВИСИМ ОТ ЕМОТИКОНИТЕ

Стрелецът обича да се забавлява, затова и съобщенията му са пълни с усмихнати и смеещи се личица. Ясно показва, когато му харесва да си комуникират с теб. Ако задълбочите отношенията си, ще стигнете до етап, в който ще си общувате онлайн само чрез емотикони.

ЛЪВ – КОМУНИКАЦИЯ ЧРЕЗ СНИМКИ

Лъвът е склонен да те накара да мислиш, че животът ти би бил много по-хубав, ако той е в него. Затова ще те залее със снимки, показващи идеалното му и вълнуващо ежедневие – готини заведения, екзотични пътувания, скъпи придобивки. Показността при него е издигната на пиедестал.

БЛИЗНАЦИ – ЗАЛИВАТ ТЕ С КРАТКИ СЪОБЩЕНИЯ

Близнаците обичат да ти изпращат по няколко кратки съобщения, вместо едно дълго. Сякаш несъзнателно искат да ти покажат, че наистина се интересуват от теб със солидно количество SMS-и. Ако видиш, че имаш 80 непрочетени съобщения, бъди сигурна, че 79 са от него.

ДЕВА – ВЕЧНИТЕ ДЕЦА

Девите вярват, че най-сигурният начин да стигнат до сърцето ти е като те накарат да ги свързваш с нещо сладко и невинно. Ще те залеят с мили картинки на кученца, бебета, котки и всевъзможни сладникави видеа. По този начин мислят, че ще блеснат в светлината си на мили и грижовни и това би трябвало да те накара да се прехласнеш по тях.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук