Клуб обвързани vs клуб необвързани – къде е по-добре?

Обвързани

Срещнали сте точния човек и сте изградили взаимоотношенията си. Чудесно! Това означава, че сте сред щастливците, които имат късмета да намерят своята половинка в живота си. Какви са предимствата, които околните „самотници“ виждат:

Сияйно излъчване – да, повечето учени твърдят, че влюбените излъчват много по-голям позитивизъм, вид и сияние. Както се пише в сладникавите любовни романи „очите им блестяха от щастие и любов“. Е, нали знаете, отстрани нещата винаги изглеждат много по-добре. И все пак не може да се отрече, че любовната тръпка покачва нивото на ендорфина („хормона на щастието“) в организма.

Активен полов живот – тук не можем да се съгласим на 100%. Има много необвързани хора, които правят секс по-често от тези, които си имат половинка. Но повечето членове на „клуба на самотниците“ тайничко завиждат за това предимство на обвързаните. Какво да се прави така са устроени хората да си мислят, че другите са по-щастливи от тях.

Обвързани или необвързани. Какво избирате?

Постоянна компания – дали? Едва ли има партньори (съществуват и изключения, разбира се), които прекарват цялото си време заедно. И тук говорим за свободното им време (извън служебните и други задължение). Предимството е, че винаги имаш с кого да говориш, да излезеш, да се разтовариш, така се предполага. Ситуацията едва ли е точно такава в реална връзка, но да сложим розовите очила и да предположим, че е така.

Необвързани

Какъв „клуб на самотните души“, няма такова нещо! Това, че си без половинка далеч не означава, че си самотен. Нека видим какви предимства виждат членовете на „клуба на обвързаните“ в това да си волна душа:

Време за себе си – когато няма кой да ти досажда непрекъснато да побързаш да се оправиш, да отидеш на определено място, да се срещаш с определени хора, се оказва че цялото време е твое. Е, какво по-хубаво от това! Можеш да обърнеш по-голямо внимание на външния си вид, на любимите си хобита и занимания. Факт е, че необвързаните са много по-прецизни относно начина, по който изглеждат и се държат в обществото.

Парти всеки ден – така е, необвързаните определено са по-склонни да посещават всякакъв тип забавления. Едни отиват „на лов“, а други просто за да се позабавляват. Когато не е необходимо да се съобразяваш с половинката си, можеш да се отдадеш на парти до зори, с когото си пожелаеш. Това е чувството да си свободен!

Разнообразни контакти – така наречените „самотни хора“, без половинка, несъзнателно търсят постоянно нови контакти и запознанства. По този начин те изразяват желанието си да намерят нещо ново, различно нещо, което не са опитвали. Това е следствие и от порива им към по-чести излизания навън и посещения на различни типове партита. Докато двойките, попаднали в релсите на еднообразието, имат кръг от постоянни познати. При тях липсва разнообразието.

Животът е кръговрат срещаш някого, разделяте се, срещаш друг и така времето си минава. Затова изживейте всеки един миг, така все едно е последен!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук