Лятото е палав сезон, в който се отдавате на горещи страсти и ваканционна любов, но есента може да се превърне в любимото ви време за положителни емоции и овладяване на изкуството на флирта.

Установено е, че усещането, че флиртуват с теб носи положителна нагласа, удоволствие и скрито задоволство. Признайте, си, че поне веднъж сте си казвали с въздишка на облекчение: “Щом флиртуват с мен, значи още съм в играта.“

Положителни емоции след горещите месеци

Изследванията показват, че флиртаджиите имат повече бели кръвни телца, следователно се радват на силен имунитет и добро здраве.

Както за мъжете, така и за жените, безобидният флирт действа повече от положително.

Въпреки, че наричаме флирта „изкуство“, което владеят само „персонажи“ като Казанова, истината е, че понякога съвсем обикновени реплики могат да свършат чудеса.

Не е необходимо да рецитирате стихове или да задавате провокативни въпроси, за да направите впечатление на обекта на интереса си.

Как да разберем дали стратегията ни за флиртуване е успешна?

Как да бъдем сигурни, че флиртът с красива дама „върви добре“?

Ако дамата, която заговаряте не избягва погледа ви и не стои с кръстосани ръце и крака, ако играе с кичур от косата си, бъдете спокойни, вашата флирт тактика работи успешно.

В случай, че избягва погледа ви, гледа в телефона си или тялото й е в противоположна на вашата посока, явно дамата не е в настроение за флирт.

Кои знаци говорят за това, че мъжът срещу вас се поддава на флирта?

Верен показател са копирането на стойката и маниерите ви. Ако след като погледнете часовника си, мъжът срещу вас повтори тези действия, това може да се приеме като положителен знак.

Друг сигурен издайник на това, че даден мъж ви харесва, е характерното изчервяване.

Въпреки, че сме свикнали да мислим, че само срамежливците придобиват руменина по бузите си, всъщност това е физиологичен процес, който не може да бъде контролиран, нито от мъжете, нито от жените.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук