1. Момичета, подготвяйки моминско парти

Торта и свирки с формата на пенис, балони и… Е, общо взето всичко с тази форма, тъй като в сезона на сватбите това е най-нормалното нещо, което може да видите. Това е най-откаченото предизвикателство, което някоя от тях е правила (просто защото вибраторите се поръчват онлайн, като всяка една дама) затова просто ги насочете към близалките с форма на пенис.

 

2. Тийнейджъри, които смятат секс шоповете за забавни

Ако някога чуете хилене в стил Бийвъс и Бътхед последвано от шушукане “Я, виж, анален разширител!”, вече със сигурност знаеш, че в магазина има тийнейджъри. И то не е какви да е тийнейджъри – но такива, които смятат секса за голям майтап, а секс шопа за най-забавното място на света. Реакциите им идват от невежество и страх – не знаят нищо за секса, а хихикането ги кара да приемат секса по-лесно. Иронично, но нещата на които се смеят надали някога ще им влязат в употреба.

 

3. Едновременно любопитен, но и засрамен, че е влязъл в магазина

В опитите си да се скрие зад дисплея и рафтовете, избягването на контакт с очите на всяка цена, и неповторимата скромност, докато събере смелост да ви попита кой разширител е подходящ за новобранец – добре дошли в целтралата на Притеснението! Вероятно са минали оттам хиляди пъти, мислейки си какво би било, ако влязат вътре… и ето, че вече са! И наистина, това е перфектният вид клиент – любезни са, не се заговарят много, и вероятно ще купят доста неща, тъй като вероятно това е най-вълнуващият момент от живота им досега.

 

4. “Редовните”

Ако новаците са най-добрите клиенти, то редовните са най-лошите! Те винаги висят наоколо и флиртуват с персонала, и с всеки, който влезе в магазина (разбира се, по начин, по който те наричат “приятелски”), и никога не купуват нищо. Те смятат, че секс шоповете са добро място да открият сексуално отворени хора, без да имат предвид, че никой нормален човек не би искал да има нещо общо с човек, който виси по еротичните магазини, за да “закача” непознати.

 

5. Тези, които твърдят, че купуват нещо за “майтапа”

Разбира се! Много ясно, че това е за шега. Ти наистина купуваш всичкия този лубрикант, най-голямото дилдо и най-странното порно, което имаме (дори за стандартите на секс шоповете), само, защото искаш да “прецакаш” някой приятел. Важно е да се напомни, че не е нужно да излизаш с каквито и да е измислици защо купуваш тези неща от секс шоп. Това не е манастир, живеем в свободен свят!

Е, реално ще има хора, чиято реакция ще бъде леко осъдителна, но далеч по-приемлива от тази на касиерката в дрогерията, например, когато поискаш да ти предложи най-евтините презервативи.

 

6. Възрастните хора, които купуват DVD-та, защото не са на “ти” с интернет

Да бъдем честни – нямам идея защо хората купуват порно на DVD, особено от секс шоп. Предвид всички порно сайтове, та дори и live streaming-а… В смисъл, знаете, че интернет съществува, нали?

 

7.  “Отпуснатите”

Този тип клиенти са готини и страшно интересни създания. Те са напълно спокойни в магазина, сякаш са на пазар и не изпитват срам да попитат за най-новите щипки за зърна, например. Пънкари, самотни бащи, младежи; винаги действат по един и същи начин – завъртат се, разглеждат наличността (а може и само бърз преглед на нещата, които са привлекли вниманието им още с влизането), купуват нещо и напускат. И вероятно след това се прибират, за да правят някакви неща със зърната си…

 

8. Двойка, която е “готова” да експериментира

Влизат ръка за ръка, опитвайки се да изглеждат небрежно, въпреки, че кикотенето не им прави услуга, а лицата им ги издават: развълнувани от идеята за секс в различна от мисионерската поза. За първи път! Единият гледа лубрикантите и аналните броеници, другия разглежда белезници и секси бельо… и тогава погледите им се срещат, виждат от какво се интересува другия и възбудата им се превръща в онзи нервен смях. В този момент те разбират, че просто не са готови за това. Историята завършва с неловко мълчание по пътя към дома и… мисионерската.

 

9. Онзи, който винаги мастурбира в магазина

Забелязвате го още с влизането му и автоматично ви става ясно кой е той: този, който винаги се самозадоволява в магазина. И как трябва да реагираш? Не можеш да се оплачеш на никого, а да го изриташ точно преди да започне “работата” си… Кой би искал такова нещо? А и да си признаем, на никого не плащат достатъчно, за да става свидетел на подобни изпълнения. Единственото, което ти остава, е да се надяваш всичко да “свърши” по-бързо.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук