1. Не се притесняваш за противозачатъчни

Като цяло, няма за какво да се притесняваш! Девствен си, затова неща като презервативи, противозачатъчни, точността на цикъла ти, безопасни пози (не, че гравитацията позволява на момичето да забременее, ако е отгоре, де), молитви и подобни, не би трябвало да те тревожат. Честно казано, тези неща могат да бъдат скъпи и стресиращи, и вероятно е хубаво да нямаш такива проблеми на главата.

 

2. Можеш да направиш жертвоприношение за някой култ

Във филмите със секти винаги, ама ВИНАГИ се изисква девственик за жертвоприношение. Защо? Е, защото, вероятно, на който и господ да се кланят, той със сигурност е загрижен за болестите предавани по полов път. Трудно е да се установи какво точно целят, но едно е ясно – искат девственици. Затова стойте си такива, и може късметът ви да излезе – да станете част от някой ритуал, да бъдете изгорени живи, за да задоволите Дявола (например).

 

3. Когато навършиш 40, можеш спокойно да гледаш “40-годишният девственик” и да кажеш на сценариста как реално стоят нещата

Да, този плюс е в дългосрочен план, но ако останеш девствен 40 години, можеш да гледаш Стив Карел в “40-годишният девственик” и преспокойно да напишеш писмо на сценариста на филма – “Я, чакай малко! Питай мен, аз ще ти кажа как стоят нещата!”.

 

4. Ако решите да дадете гениталиите си на търг, вместо “в добро състояние”, може да напишете “неизползвани”

Има много болезнени истини за днешния свят, една от които е, че богатите хора обичат да купуват странни неща (както Питър Тийл обича да купува кръвта на младежи, например), а перспективите за средната и долната класа са в спад, което накратко значи, че вероятно след време ще се наложи да продадете нещо, за да свържете двата края, а може би някой милиардер ще иска да купи вашите гениталии – и ако това стане, възможно е да вземете добри пари, тъй като “стоката” е запазена.

 

5. Може да сте спокойни, че няма да създадете живот на този свят

Да имаш дете може да бъде, в известен смисъл, разглеждано и като доста егоистично действие – в крайна сметка трябва да си доста сигурен в себе си, за да смяташ, че си способен да отгледаш дете, и, че твоите гени могат да създадат едно ново поколение. Децата не питат дали искат да бъдат родени, ние избираме вместо тях. Ние избираме дали да ги създадем, но ние често отказваме да поемем достатъчно отговорност, за да създадем свят, в който те да се развиват.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук