Докато си въобразяваме, че изневярата се свежда единствено до сексуалният контакт, терминът “изневяра” всъщност има много приложения, освен това да имаш афера. Има много не-сексуални начини да изневерите на половинката си – имате ли нещо общо?

1. Гледайте най-новият епизод на любимият ви сериал, без половинката си

Тъмната страна на маратоните е винаги най-срещана, когато става дума за романтичните връзки – ти и партньорът ти решавате да гледате Нетфликс, но е всеизвестно, че винаги единият обича предаването повече от другия. Докато и двамата харесвате шоуто, и му се наслаждавате, единият от двамата предприема решението да “забави темпото” с епизодите, и ето тогава “изневярата” започва…

“Е, последния епизод на Breaking Bad завърши със СТРАШНО драматичен момент – и просто, защото Дани трябваше да си легне рано, за да може да стане сутринта, заради онази среща, не значеше, че аз не мога да продължа да гледам, нали? Будна съм, така или иначе, и надали ще мога да заспя, без да разбера какво ще стане в следващия епизод! Да – ще изгледам САМО още ЕДИН епизод, за да съм спокойна!

Еми да, ама един епизод води до друг… понякога и до повече. И все пак трябва да се преструвате, че не сте гледали тези епизоди, когато половинката ти каже “Ей, трябва да гледаме новия епизод!” и ти трябва да се преструваш на изненадан/а, пък Не дай, Боже си забравил/а да доизгледаш епизода, и по някаква случайност, половинката ти пуска плейъра и вижда финалните субтитри, и ТЕ РАЗКРИВА!

 

2. Да разгледаш целия профил на някого, когото смяташ за секси

Социалните мрежи предлагат много изкушения – можете да разгледате снимките и видеоклиповете на приятели, познати, колеги, съученици, някой руски идиот, който е дръпнал снимка от нета на мацка по бански. Да не говорим за стотиците покани за приятелства, които не сме приели.

Като цяло има нещо хипнотизиращо в това да разглеждаш профили във Фейсбук или Инстаграм, например, и да разбереш всичко за тях – кои са им приятели, къде почиват, и РАЗБИРА СЕ – колко добре изглеждат във фотошопираните си снимки от морето.

Ами ако не можете да спрете любопитството си и харесате снимка на някого, качена преди 6 месеца? Една от онези снимки, на които (примерно) тя е по бански и зърното й едва не се вижда? Има само едно решение – изтрийте историята на търсачката (браузъра) си и просто продължете да “реагирате” на клипове с малки котенца, които си играят с бебета.

 

3. Яж храна, към която половинката ти е алергична

Да живееш с някой, който има тежка алергия към фъстъци, например, може да бъде трудно – не искаш да се чувстват нещастни, че не могат да ядат определени неща (особено, ако готвиш за двамата) и трябва да се съобразяваш с алергията му/й.

Но ето нещо за това да се откажеш, в знак на солидарност към партньора си – чувстваш се добре от това, че го правиш за него/нея, но от друга страна това те кара да го искаш още повече. Можеш с месеци да не ядеш фъстъчено масло и дори да не ти минава през акъла за него, но прищрака ли ти веднъж – КРАЙ! Тялото ти крещи за него!

Взимайте си на работа, похапвайте в почивката, а вашата половинка дори няма да разбере! Това ще е малката ви тайна! Той/тя вероятно няма да има нищо против да го правите, тъй като наистина не сте длъжен да се отказвате от някои храни само, защото другият не може да ги яде, просто вашето чувство за вина ще ви кара да го пазите в тайна, което си е един вид “измама”.

 

4. Излезте с приятелите на половинката си… без нея

Когато навлезете в нова връзка, вие автоматично получавате и приятелите на партньора си… Разбира се, само, докато той е около вас, тъй като той е единственото нещо, което ви свързва с тях, нали? Е, докато не намерите общи интереси, които пък нямат общо с гаджето ви. И ето тогава може би, ще излезете с тях. Без вашата половинка.

Факт е: това са неговите/нейните приятели. Не е ваш и някак си не е прието да излизате с тях, без вашата половинка. Достатъчно е просто да се разбирате и уважавате.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук